Creatieve doe-middagen in Holten

Creatieve doe-middagen in Holten
0

Bij ViaVie Welzijn kan men om de 14 dagen lekker creatief aan de slag in het Kulturhus te Holten. De creatieve middagen staan onder leiding van 3 vrijwilligers die elke keer weer een leuk, creatief en betaalbaar programma in elkaar weten te zetten. Maar naast de creativiteit, is de gezelligheid onderling met het kopje koffie minstens net zo gezellig. Ontspannen bezig zijn in een gezellige sfeer, dat is waar de middagen om draaien.

Vrijdag 8 december staat alweer de laatste creatieve middag van 2017 op het programma. Deze middag staat natuurlijk helemaal in het teken van de komende kerstdagen. De vrijwilligers hebben een leuk stammetje met kerstmannetjes voorbereid. Vanuit enkele vaste deelnemers kwam daarnaast de wens om een cd te versieren met kersttaferelen, dus ook deze kan eventueel gemaakt worden. Kortom: een gezellige middag in kerstsfeer!

Opgeven voor de kerstmiddag kan nog tot uiterlijk dinsdagmiddag 5 december. Voorbeelden van de kerstmannetjes en cd’s zijn ook te vinden op de website van ViaVie Welzijn: http://www.viaviewelzijn.nl.

De middag is van 13.30 tot ongeveer 15.30 en de kosten bedragen € 2,50 per middag, exclusief materiaal en koffie. Voor de middag van 8 december hoeven deelnemers zelf geen materiaal mee te nemen.
Voor meer informatie en/of opgave, neem contact op met ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55 of [email protected].

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer