Computercursussen weer van start

0

HOLTEN – Bijna elk huishouden heeft tegenwoordig wel een computer, en verschillende alledaagse handelingen verlopen meer en meer via de computer en het Internet.

Daarom biedt het Sociaal Cultureel Werk vanaf september weer diverse bijeenkomsten en cursussen op computergebied aan.

Zo zal op dinsdag 12 september om 15.00 uur de computerinloop weer van start gaan. En dit seizoen vindt deze computerinloop plaats in de bibliotheek. Hebt u vragen over uw computergebruik, of heeft u hulp nodig met diverse zaken? Dan kunt u iedere dinsdag bij de computerinloop terecht. Vanuit deze computerinloop worden er ook diverse interessante themabijeenkomsten georganiseerd, met onder andere onderwerpen zoals ‘Digitale Ontwikkelingen, wat is er allemaal?’, ‘E-reader versus Tablet’ en ‘Budgetbeheer’.

Naast de computerinloop en de themabijeenkomsten biedt het Sociaal Cultureel Werk ook weer een aantal cursussen aan. Zo zal op vrijdagmiddag 21 september de korte cursus ‘Kennismaken met de computer’ van start gaan. Deze uit 2 lessen bestaande cursus is bestemd voor mensen die nog nauwelijks iets met de computer hebben gedaan, en op deze manier kennis maken met de mogelijkheden.

Op donderdagmiddag 13 september start de cursus Windows 7, een cursus waarbij u de basis van het werken met de computer leert te hanteren.

En ook Internet en Email ontbreekt niet binnen het programma. In deze 3 lessen durende cursus staat het opfrissen van uw Internet & Email kennis centraal.

Meer informatie over de computercursussen en opgave voor de cursussen kunt u vinden in het programmaboekje van het Sociaal Cultureel Werk, welke in de week van 3 september wordt verspreid. Daarnaast is het gehele programma te vinden op http://www.socuweholten.nl. Er kan natuurlijk ook altijd contact opgenomen worden met een van onze medewerkers van het Sociaal Cultureel Werk: Locatie Kulturhus, Smidsbelt 6 te Holten, 0548 36 27 55 / [email protected]

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer