Computercursus Windows 7 in Kulturhus

0

HOLTEN – Hebt u de laatste tijd een nieuwe computer aangeschaft? Dan hebt u wellicht ongemerkt het besturingsprogramma ‘Windows 7’ in huis gehaald.

Had u al eerder een computer, dan zult u merken dat een aantal dingen er wat anders uitzien of net weer iets anders werken dan u gewend was. Daarom biedt het Sociaal Cultureel Werk in Holten een speciale cursus in het besturingsprogramma ‘Windows 7’ aan. U kunt daardoor uw kennis weer wat opfrissen.

U leert documenten opslaan, maar ook hoe u deze terug kunt vinden. Verder gaat u mappen maken om bijvoorbeeld foto’s en teksten netjes in op te slaan. Ook leert u de beginselen van de programma’s Paint, Wordpad en de rekenmachine. Help en ondersteuning op de computer wordt behandeld en ook de prullenbak. Kortom: als u wilt leren goed om te gaan met de computer, dan is deze cursus echt een aanrader!

De eerste cursus was snel volgeboekt en is inmiddels al gestart in het Kulturhus te Holten. Vanwege grote belangstelling start het Sociaal Cultureel Werk daarom weer een nieuwe cursus ‘Windows 7’ op. Op donderdag 20 oktober van 13.30 tot 15.30 uur zal onder leiding van Gerrit van Zeijts de cursus van start gaan. De cursus bestaat uit 6 lessen, en de deelnemersbijdrage bedraagt € 97,75 inclusief een lesboek. De cursus is ook bedoeld voor mensen die nog nooit iets met de computer gedaan hebben.  

Voor meer informatie en / of opgave, kunt u contact opnemen met het Sociaal Cultureel Werk, Smidsbelt 6 te Holten, 0548 36 27 55, http://www.socuweholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer