Combi-stoomoven demonstratie bij Keukenhof

2

HOLTEN – Met een combi-stoomoven bereidt u in no time gezonde en smakelijke gerechten, maar hoe kunt u dat het beste doen?

Bij Keukenhof van Holten wordt zaterdag 17 december een Gaggenau kookdemonstratie gegeven met de combi-stoomoven. Op woensdag 28 december wordt ook de Miele combi-stoomoven gedemonstreerd. Tevens kunt u op beide dagen uitleg krijgen over de combi-stoomoven van Siemens.

De kookdemonstraties zijn gratis en doorlopend toegankelijk, de kookdemonstratie zal starten om ca. 11:00 uur en zal eindigen om ca. 15:30 uur. 

Bij de kookdemonstraties van Gaggenau en Miele kunt u een gespecialiseerde kok vragen stellen en verschillende lekkernijen proeven die worden bereid in de combi-stoomoven. Bent u zich aan het oriënteren en wilt u weten wat de voordelen van de combi-stoomoven zijn? Dan kan de kookdemonstratie bij Keukenhof van Holten u wellicht een uitkomst bieden.

Met een (combi-)stoomoven bereidt u in no time gezonde en smakelijke gerechten. Met stomen houden ingrediënten immers hun pure smaak, vet is niet nodig en vitamines en mineralen blijven optimaal bewaard. U maakt de heerlijkste groenteschotels, malse vlees- en visgerechten en zelfs knapperige broodjes. Hoewel koken met stoom een eeuwenoude bereidingswijze is, is de stoomoven voor thuis vrij nieuw. We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over mogelijkheden en gebruik van de combi-stoomoven. Daarom nodigen wij u graag uit om de kookdemonstraties bij te wonen.  

Graag tot ziens op zaterdag 17 december en woensdag 28 december, doorlopend vanaf ca. 11.00 – 15.30 uur in onze showroom aan de Oranjestraat 4 te Holten (naast de Rabobank).

Kijk voor meer informatie op http://www.keukenhofvanholten.nl

2 Reacties
  1. Glasbak zegt

    Reclame of nieuwsbericht??

  2. Glasbak zegt

    Reclame of nieuwsbericht??

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer