Collecte Longfonds 13 t/m 18 mei 2013

0

HOLTEN – Van 13 tot en met 18 mei is de collecte van het Longfonds (voorheen Astma Fonds).

Geeft u ook aan de collectant? Met uw steun kan het Longfonds blijven strijden voor een wereld zonder longziekten. Het Longfonds financiert onderzoek, onder andere naar een vaccin tegen astma.

Een team van wetenschappers werkt hard aan het vaccin tegen astma. Astma is onder kinderen de grootste chronische ziekte, 115.000 Nederlandse kinderen hebben deze longziekte. Hoe sneller we een vaccin hebben, hoe sneller we kunnen voorkomen dat kinderen astma ontwikkelen.

Gezonde longen

Vanaf je geboorte zorgen je longen voor zuurstof. Zodat je hart blijft kloppen en je hersenen blijven werken. Het Longfonds strijdt voor mensen met een longziekte en wil gezonde longen gezond houden. Want gezonde longen zijn van levensbelang.

Zo willen we de beste zorg voor longpatiënten, voorkomen dat kinderen gaan roken en zetten we ons in voor gezonde scholen. Deze horen niet naast de snelweg.

Steun ons

In Holten gaan ook dit jaar weer ruim 100 collectanten op pad in de collecteweek. Mocht u ook geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk voor het Longfonds, neem dan contact op met Mariska Çubuk, collecte-organisator (tel. 0548-364228).  

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.