CMV niveau 2 wint twee keer overtuigend

HOLTEN – Ondanks gemis van een teamlid gingen de overige zes Holtense meiden enthousiast naar Den Ham waar ook deze keer twee wedstrijden werden gespeeld. Een enkel speelstertje was niet helemaal fit maar ging toch mee en geweldig ondersteund door de vele aanwezige ouders werd toch alles uit de kast gehaald en was de lichte koorts even vergeten.

De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen WVC Volley. Een niveau 1 team wat betekent dat het voor de Mintonette CMV speelsters een pittige pot zou worden. Waar je bij niveau 1 bij elke vangbal weer een speelster mag aanvullen mag dat bij niveau 2 pas na drie vangballen of een toets-en-vang. Er werd zeer geconcentreerd begonnen door Mintonette, de eerste set ging gemakkelijk naar de jonge meiden. De tweede volgde ook relatief eenvoudig alhoewel de concentratie iets minder werd. De laatste set ging het gelijk op maar werden de punten toch binnengesleept. Een klinkende 3-0!

De tweede wedstrijd was meteen in de volgende ronde. Een koek of een broodje, wat drinken en toen werd meteen begonnen aan de wedstrijd tegen VC Aastad. Ook een niveau 2 team. De wedstrijd ging tegen elkaar op als je naar het spel keek. Beide kanten vingen veel ballen, toets-en-vang werd door beide teams nog niet veel gebruikt. Het echte verschil werd gemaakt in de service waar Mintonette duidelijk beter bezig was. De tegenstander liet hier punten liggen. Weer een 3-0 overwinning.

Enthousiaste meiden en trotse ouders genoten na deze winst nog even van een extra glas ranja aangeboden door de kantine van Den Ham. Het was een heerlijke volleybalochtend! Wil jij eens snuffelen aan dit dynamische spel? Dat kan 3 keer gratis voordat je een keuze maakt! Wij trainen dinsdags om 16:00 in de sporthal, voor informatie: http://www.Mintonette.nl.

Reacties zijn gesloten.