Clinics kids triathlon Holten groot succes

HOLTEN – Met nog zo’n drie weken te gaan breekt ook bij de kinderen de triathlonkoorts uit!
Met groot enthousiasme begonnen ruim 50 kinderen donderdag 4 juni 2015 met hun voorbereiding voor de Rabo super sprint kids triathlon. Net als in de voorbereiding op de run-bike-run, die de afgelopen jaren voor de jeugdige deelnemers op het programma stond, organiseert AV Holten in samenwerking met stichting Triathlon Holten een sessie van vier clinics. Dit jaar voor de negende keer.
Onder leiding van enkele ervaren trainers aangevuld met sportieve ouders, worden de kinderen voorbereidt op de wedstrijd van op 3 juli a.s. Dat er dit jaar voor het eerst naast het lopen en fietsen ook gezwommen moet worden maakt het extra spannend. Zwemtrainster Sabine Reinaardus zal daarom op 12 juni a.s. ook een zwemclinic geven. Hierin worden de kinderen goed voorbereidt op het zwemonderdeel. De kinderen van de groepen 6,7 en 8 zullen 4 baantjes (100 meter) zwemmen en de eerste en tweedeklassers van de middelbare school zullen 8 baantjes (200 meter) zwemmen.
Het is nog steeds mogelijk om je op te geven voor de Rabo kids super sprint triahlon. Kijk op http://www.triathlonholten.nl.
De Triathlon Holten wordt gehouden op 3 en 4 juli 2015.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Neem dan een kijkje op http://www.triathlonholten.nl en/of volg ons op Twitter (www.twitter.com/triathlonholten) of Facebook (www.facebook.com/triathlonholten).

Reacties zijn gesloten.