Cabaretduo Entr’Acte in Kulturhus Dijkerhoek

HOLTEN – Dankzij een unieke samenwerking van het Kulturhus Dijkerhoek, het SamenLoop voor Hoop team ” ’t löp wa lös” en het cabaretduo Entr’Acte bestaande uit Elly Janssen en Nini Derlagen, is het gelukt de voorstelling “Koude Vlammen” naar Dijkerhoek te halen. Toen het cabaretduo hoorde van de SamenLoop was het meteen bereid geheel kosteloos op te treden. De cultuurcommissie van het Kulturhus vindt dit een mooie manier om ook mensen buiten Dijkerhoek kennis te laten maken met het Kulturhus en de mogelijkheden dat het biedt voor diverse voorstellingen. De voorstelling is zaterdagavond 22 augustus om 20.00 uur. De gehele opbrengst van de avond gaat naar SamenLoop voor Hoop Holten. Het geld wordt door het KWF gebruikt voor kankeronderzoek. Kaarten kosten € 10,00 en kunnen besteld worden via [email protected] of via Cobie Janssen 06-49 73 68 72.
SamenLoop voor hoop is een lokaal wandelevenement ten bate van KWF Kankerbestrijding. Met dit bijzondere evenement vieren deelnemers het leven, zetten zij (ex)kankerpatiënten in het zonnetje, herdenken zij  de overledenen en zamelen ze geld in voor wetenschappelijk kankeronderzoek. SamenLoop voor Hoop Holten wordt georganiseerd door een grote groep enthousiaste vrijwilligers.
‘Koude Vlammen’
In het programma ‘Koude Vlammen’ gaat het cabaret duo opnieuw op zoek naar alledaagse situaties waarin velen zich zullen herkennen. Die kleine onvolkomenheden van het dagelijks bestaan treden ze tegemoet met humor, verwondering, zelfspot en een vleugje nostalgie.

Entr’Acte
Entr’Acte bestaat uit Elly Janssen en Nini Derlagen. Hun artistieke samenwerking heeft een lange geschiedenis. Al twintig jaar geleden vroeg Elly of Nini voor haar teksten kon schrijven voor de voorstellingen die ze in de Lochemse Schouwburg maakte. Meteen al bleek dat er een artistieke chemie tussen de twee bestond. Bij toeval ontdekten ze dat de klankkleur van hun stemmen goed bij elkaar past. Ze zijn samen gaan zingen en zo was ‘Entr’Act’geboren. De

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer