C1000 levert nieuwe pakken HV Holten Dames 1

0

HOLTEN – Voor de laatste thuiswedstrijd van het Dames 1-team van de Handbalvereniging Holten werden de nieuwe presentatiepakken officieel uitgereikt door C1000 Léon Haanstra Holten.

Samen met de dames ging Léon en later ook zijn vrouw Marloes buiten op de foto en werden ze aansluitend verrast met een prachtige bos bloemen van het team en na een dankwoord van de sponsorcommissie met een leuke attentie van de vereniging.

In de aansluitende wedstrijd tegen Zwolle 2, die voor Paulien Schoolen, Kristel Meerman, Anita Bieleman en Lonneke Kok tevens de laatste wedstrijd in het eerste team van Holten betekende, bleek de nieuwe outfit een positief effect op het resultaat te hebben, want de dames gingen goed gemotiveerd van start. Na nog met 2-2 gelijkgestaan te hebben liep Holten uit naar een 5-2 voorsprong.  

Zwolle kwam nog wel goed terug tot 5-5, maar Holten ging goed door en bleef vrijwel de gehele wedstrijd op voorsprong, hoewel het in de 2e helft nog wel  even 9-9 werd. Hierna was het echter gebeurd met Zwolle en liep Holten uit naar een mooie eindstand van 15-10. Dit is ook voor de vetrekkende dames een mooie afsluiting van een verder toch teleurstellend seizoen. Er kan echter volgend seizoen een frisse start gemaakt worden met een nieuw team, een nieuwe trainer (die vandaag op de tribune zat) en een volledig nieuwe outfit.

Alle vetrekkende spelers, hartelijk dank voor de inzet van vele jaren en natuurlijk de familie Haanstra: hartelijk dank voor het fraaie tenue.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.