Blauw Wit E&F Tentenkamp was weer ’n groot suc6!

0

HOLTEN – Afgelopen vrijdag was er weer ’t jaarlijkse tentenkamp voor de jongste pupillen van Blauw Wit. Ouders hadden de tenten klaar gezet op veld 2.

Klokslag 19.00 uur werd ’t kamp geopend door jeugdvoorzitter Rob, daarbij geassisteerd door de oudste deelnemer Tomer Arussi en de jongste, Kimmo van Groen die de vlag mochten hijsen. Gelijk daarna de eerste activiteit: de chips-race! Deze werd gewonnen door de jongetjes van F4. Aansluitend een voetbaltoernooi tussen de F-jes en ook voor de E-tjes. Avond werd afgesloten met ’n speurtocht rond ’t Vletgoor voor de jongste F-jes. Karin en haar meiden hadden ’n spannende goud-zoektocht uitgezet met leuke opdrachten. De E-tjes en de oudste F-jes werden naar de Holterberg & Zuurberg gebracht voor ’n dropping.

Bij terugkomst had Christel heerlijke broodjes hamburger gebakken…. daarna gingen de jongste kinderen de tent in! En ’s nachts de gebruikelijke leiders-tegen kids-voetbalwedstrijd……

Zaterdagochtend de Blauw Wit Totaaldag, georganiseerd door de jeugd-commissie. Er waren weer leuke voetbal-gerelateerde spelletjes waarmee punten verdiend konden worden. Winnaar bij de F-jes was Jort; bij de E Tomer;. Ook werden er per team twee spelers geselecteerd voor de penalty-bokaal… Thom van Wijngaarden was ‘t uiteindelijk die doelman Hans, van kampioensteam Blauw Wit 6, wist te verslaan en de beker in ontvangst mocht nemen.

De jeugdcommissie wil alle ouders, leiders & vrijwilligers van Blauw Wit bedanken voor hun hulp voor, tijdens en na ’t kamp en natuurlijk de kids voor hun enthousiasme!

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer