Bierproeverij en Duitse Avond bij ’t Keuntje

HOLTEN – Zaterdag 17 oktober 2015 organiseert het Keuntje in Holten een unieke bierproefmiddag en Duitse Avond.

Als gastspreker is Frans Berghuis uitgenodigd. Frans is directeur eigenaar van Maraakels Bier uit Markelo. Frans richt zich op het produceren van speciaal ambachtelijk bier volgens eigen recept en het vervaardigen van huisbieren voor diverse horeca-instellingen, zoals restaurant, bar’s, evenementen, partijen, speciale gelegenheden en slijterijen.

Naast Hertog Jan Pils en Bok bier is er Maraakels Bliksems bier vanaf detap, dit is met zijn 6,5 % alcohol en vol hop en lekker herfst biertje. Door de speciale moutsoorten is dit bier rood van kleur met een geheel eigen smaak.

Tijdens de proeverij, die ongeveer twee uur in beslag neemt, serveren we diverse hapjes die uiteraard perfect harmoniëren met de bieren die geproefd worden. Deelname aan de bierproeverij kost 12,50 euro. Inschrijven is niet speciaal noodzakelijk, maar een berichtje of belletje wordt gewaardeerd op 0610665852 .

Via de facebookpagina van het Keuntje vindt men alle info en kan men zich ook aanmelden voor dit evenement. Vrij inlopen kan natuurlijk vanaf 16.30 uur , later aansluiten behoort zeker tot de mogelijkheden. Aansluitend is er zaterdagavond de Duitse avond met louter Duitse schlager en stimmungmuziek, natuurlijk zullen de Duitse bieren en schnapps op de menu kaart staan

Reacties zijn gesloten.