Bevrijdingsloop AV Holten doet naam eer aan

0

Vrijdag 5 mei vindt de bevrijdingsloop voor de 33e keer plaats. Dit keer weer vanaf sportpark Meermanskamp aan de Valkenweg in Holten. De schooljeugd loopt vanaf 18:30 uur op het sportpark. Daarna zullen de G-atleten van start gaan en om 19:40 en 19:45 uur  zullen de 5km- en 10km-lopers aan de start verschijnen.

Bij de jeugd zal deze editie meteen na elke wedstrijd de prijsuitreiking plaats vinden zodat de lopers niet lang hoeven te wachten. Dit jaar staat er geen scholencompetitie op het programma. Meedoen is namelijk belangrijker dan winnen en daar wil de commissie op een ludieke manier op inspelen.

Voor de lange afstandslopers is er wederom een mooi en afwisselend parcours langs het Groenewegje, Beukenlaantje en de Canadese begraafplaats!  Rond de ingang van de begraafplaats worden de lopers door de muziek van pipers en drummers aangemoedigd en zullen door een haag van oude legervoertuigen lopen. De route langs de Canadese begraafplaats is ook voor publiek toegankelijk. Zij kunnen ook daar de lopers aanmoedigen.

Ook dit jaar kunnen de deelnemers digitaal inschrijven. Dit geldt ook voor de basisschool scholieren. Voor de basisschool leerlingen uit Holten worden ook nog extra clinics georganiseerd om je goed voor te bereiden op de bevrijdingsloop. Op de website http://www.inschrijven.nl en op de website van de atletiekvereniging, http://www.avholten.nl kan iedereen zich aanmelden en vind je alle informatie. Kijk daarnaast ook eens op de Facebookpagina van de Bevrijdingsloops Holten voor alle updates over dit mooie evenement.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer