Avond4daagse Holten niet meer weg te denken

Vierde editie van 14 t/m 17 mei 2018

De Avond4Daagse is ondertussen een begrip in Holten. Na het grote succes van de eerdere edities is de organisatie al weer volop aan de slag met de vierde editie die van 14 t/m 17 mei 2018 zal zijn. Samen lekker wandelen in de prachtige omgeving van Holten en onderweg ook nog van alles meemaken. Dát is waar het om gaat! Ben je jong of iets ouder, alleen of met een groep, sportief of iets minder sportief? Wil je 1 of meerdere dagen wandelen? Iedereen kan meedoen.

De Avond4Daagse Holten is meer dan wandelen alleen. Kleine en grote bedrijven, buurtschappen, verenigingen en organisaties in en om Holten dragen bij aan een bijzonder evenement dat de vorige edities al is uitgegroeid tot een evenement waar je niet meer omheen kunt: het deelnemersaantal in 2017 was ruim 1200 wandelaars van alle leeftijden.

Iedere avond anders
Ieder jaar worden wandelaars verrast met originele routes en leuke belevingspunten. De routes liggen allemaal in de prachtige, landelijke en bosrijke omgeving van Holten. Je kunt kiezen uit drie afstanden. Honden mogen natuurlijk gezellig meelopen, mits ze zijn aangelijnd. Inschrijven kan vanaf 1 maart via http://www.avond4daagseholten.nl.

5 Reacties
 1. Sander Aalpoel zegt

  Esther Weijermars Remon Weijermars

  1. Esther Weijermars zegt

   hahaha 1x was genoeg?

 2. Christel Herman Lodeweges-verbeek zegt

  We kijken er naar uit?

 3. Lieke Tijhof zegt

  Mathijs Tijhof?

 4. Jannie ter Horst - Kettelarij zegt

  Liesbeth Rechterschot ?

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer