AV Holten geeft flinke impuls aan clinics voor de jeugd

0

HOLTEN – Op donderdag 4 april beleefde Atletiekvereniging Holten haar grote kick off dag voor de jeugd.

Op sportpark Meermanskamp was er allereerst de start van de clinics voor de groep kinderen van BSO ‘Bengels & Co’ van Kinderdagverblijf Kakelbont.

Een nieuw gezamenlijk initiatief. Onder aanvoering van trainster Dorien Willems en met assistentie van Dik Wessels, Madelief Uijen en Linde Taselaar spatte het plezier er op de horden met een balgooi- en renspel meteen vanaf. De kinderen en de leidsters waren zo enthousiast dat er komende week misschien zelfs 28 kinderen meedoen! Ze zijn van harte welkom, want de accommodatie van AV Holten biedt ruimte genoeg om lekker buiten bezig te zijn.

Basisschoolkinderen

Aansluitend is door dezelfde trainers ook gestart met de clinic voor de andere basisschoolkinderen. Fanatiek en met rode blosjes op de wangen vlogen de 13 jongens en meisjes over de horden. De komende weken zijn ook nieuwe kinderen van harte welkom bij de kennismakingslessen voor de basisschooljeugd.

De clinic data zijn 11, 18 en 25 april, 16 en 23 mei 2013.

Groep 1 t/m 5 traint van 17.00 tot 18.00 uur en groep 6 t/m 8 van 18.45 tot 20.00 uur bij de vernieuwde accommodatie op sportpark Meermanskamp.

Brugklassers

Eerder die middag trapten 120 brugklassers in de sporthal van de Waerdenborch af voor hun iCANDOiT leefstijl project. Gestimuleerd door combifunctionaris Johan Brinkman en leraren gaan zij in 12 weken ervaren hoe je naar een doel toe kunt werken onder het motto ‘je kan meer dan je denkt’. In hun gloednieuwe gele shirts volbrachten zij hun eerste conditietest.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.