AV Holten biedt bijzondere looptraining

0

HOLTEN – Goed voorbereid starten Diepe Hel Holterberg Loop

Vanaf 3 september a.s. verzorgt atletiekvereniging Holten weer een bijzondere looptraining voor deelnemers aan de Diepe Hel Holterberg Loop. Iedere maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur kunnen deelnemers onder leiding van ervaren trainers werken aan hun conditie. Verzamelpunt van de training is Sportpark Meermanskamp.

Tijdens deze trainingen krijgen de hardlopers veel looptips en wordt uiteraard het uitdagende parcours verkend. Het doel van deze trainingen is om eind oktober goed voorbereid aan de start van de Diepe Hel Holterberg Loop te verschijnen en een uitstekende prestatie neer te zetten.

De kosten bedragen € 20,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief inschrijfgeld en chiphuur voor de Diepe Hel Holterbergloop.

Meer informatie en aanmelden via http://www.avholten.nl

Diepe Hel Holterberg Loop

Op zaterdag 27 oktober 2012 vindt de 25e editie van de Diepe Hel Holterberg Loop plaats. Deze schitterende herfstloop met een uniek parcours door het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug start dit jaar in het centrum van Nijverdal. Van daar gaat het zo snel mogelijk ‘de berg op’ en ‘de diepe hel in’. Het is een geheel verhard en verkeersvrij heen en weer parcours met hoogteverschillen. Een stevige uitdaging voor zowel recreatieve als wedstrijdlopers.

Meer informatie en aanmelden http://www.diepehelholterbergloop.nl

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer