voor Holten, door Holten

Anjerfonds

0

HOLTEN – Van maandag 11 t/m zaterdag 16 mei vindt voor de 64e keer de Anjeractie plaats. De Anjeractie is de jaarlijkse collecteweek van het Prins Bernhard Cultuurfonds die elk jaar in mei plaatsvindt.

Tijdens deze week gaan tienduizenden collectanten met de collectebus op pad om een bijdrage te vragen voor cultuur en natuurbehoud in Nederland. Mede dankzij deze giften kan het Cultuurfonds bijna 4.000 projecten ondersteunen. 
 
In Holten zal H.M.V., de Holtense Muziekverenging, komen collecteren voor het Anjerfonds. Een deel van de opbrengst zal rechtstreeks ten goede komen aan H.M.V.. Tevens kan H.M.V. aanspraak maken op het fonds voor de aanschaf van muziekinstrumenten of nieuwe uniforms.

De rest van de opbrengst zal ten goede komen aan andere culturele doelen in Overijssel. Help de cultuur bij u in de buurt: Geef aan de Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds!
 
actie. Symphatisanten die de collectebus missen, kunnen hun bijdrage overmaken op Postbankrekening 5050 t.n.n. Prins Bernhard Cultuurfonds, o.v.v. Anjeractie

WAARDEER JE DIT ARTIKEL?

Deel dit artikel dan met je vrienden!
Wanneer je actief deelt zul je dit bericht minder vaak zien!
close-link