Actie VV Holten naar FC Twente groot succes !

0

HOLTEN – Aflopen zondag, 24 november , was het dan zover, met maar liefst 3 bussen en 164 personen reisde VV Holten af naar de Grolsch Veste om de wedstrijd FC Twente – N.A.C. te bezoeken.

Het ging hierbij om een pilot-actie die op initiatief van FC Twente was opgezet in overleg met o.a. VV Holten.
Alle leden en familieleden van VV Holten  konden voor €.27,50 deze wedstrijd bezoeken. Naast een wedstrijdkaart kreeg men gratis busvervoer, een FC Twente-sjaal en een Clubcard. Daarnaast werd ook VV Holten gesteund, want van elke verkochte kaart stort FC Twente €2,50 terug in de clubkas en bij iedere tien verkochte kaarten kreeg de VV Holten een Nike trainingsbal.

Zondag 24 november was het dan zover , om 15.00 uur vertrok de Roodzwarte armada vanaf sportpark “Meermanskamp” en werd er koers gezet naar de Grolsch Veste in Enschede. Omstreeks 15.50 uur arriveerde de karavaan bij het stadion en was het tijd om de plaatsen in het stadion te zoeken. Door de vele aanmeldingen, FC Twente had zich hier op verkeken, zaten de VV Holten-leden veelal verspreid door het stadion. Om 16.15 uur werden de Holtenaren door de stadionspeaker welkom geheten waarnaar de wedstrijd om 16.30 uur begon. FC Twente begon mat aan de wedstrijd maar gaande weg de wedstrijd kwamen zij beter in het spel tegen een matig N.A.C. FC Twente scoorde maar liefst 5 keer, en daar waren een paar hele fraaie doelpunten bij, die door de veelal jonge VV Holten-leden luid bejuicht werden.

Naar afloop van de wedstrijd werden de bussen opgezocht en omstreeks 19.00 uur vertrokken de Roodzwarten weer richting Holten. Het was goed te merken dat bij de jongste leden de spanning er af was, want er werd volop nagekletst over de wedstrijd. Om 19.30 arriveerde de karavaan weer in Holten en vertrokken alle leden weer voldaan huiswaarts.

Het bestuur van VV Holten is erg tevreden over deze actie en wil langs deze weg FC Twente en de busmaatschappij Spitax bedanken voor het mede mogelijk maken van deze actie.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer