voor Holten, door Holten

Aanleg glasvezel op Vletgaarsmaten en De Haar

0

HOLTEN – Broekhuis Automatisering biedt binnenkort i.s.m. Bright Access bedrijven op de Holtense bedrijventerreinen Vletgaarsmaten en De Haar de mogelijkheid om over te stappen op glasvezel, met nieuwe, supersnelle glasvezeldiensten.

De planning is dat binnen drie tot negen maanden door Bright Access een glasvezelnetwerk wordt aangelegd, waardoor Broekhuis Automatisering alle op Vletgaarsmaten en De Haar gevestigde bedrijven voordelig en snel kan aansluiten op glasvezel. Deze voorziening is tegenwoordig voor de meeste bedrijven net zo onmisbaar als de aansluiting voor gas, water en elektriciteit.

Voor de kosten voor een glasvezelaansluiting van Bright Access gelden eenmalige aansluitkosten met vervolgens een aantrekkelijk maandelijks tarief. Het netwerk van Bright Access is 100% open; klanten bepalen zelf welke dienstverleners daarover hun diensten gaan leveren.

Broekhuis Automatisering levert naast supersnel internet bijvoorbeeld cloud diensten als:

  • Bellen via internet (VoIP)
  • Online Backup
  • Office 365
  • Exchange Online
  • Private Cloud
  • Hosted Desktop / telewerken

Stuk voor stuk flexibele diensten met een hoge betrouwbaarheid. Verder kunt u nog denken aan bijvoorbeeld camerabewaking en andere beveiligingsdiensten. Deze diensten zijn zowel interessant voor ZZP’ers als voor bedrijven met personeel.

Met de overstap naar cloud diensten kan veel geld worden bespaard, vaak meer dan de aansluiting kost. Tradionele koperkabels voor  telefonie, fax, ISDN en (A)DSL lijnen zijn straks immers niet meer nodig. Voor dit project doet Bright Access niet aan vraagbundeling, m.a.w. voor het verglazen van Vletgaarsmaten en De Haar is geen minimum aantal deelnemers vereist.

Lokale ondernemers zullen binnenkort persoonlijk geïnformeerd worden, o.a. via Werkgeversvereniging HIG. Tevens kunnen potentiële klanten op het “Let’s go NUTS!” evenement van Bright Access in de Grolsch Veste te Enschede, op 1 oktober a.s., aanvullende informatie verkrijgen.

Over Broekhuis Automatisering:

Broekhuis Automatisering is een full-service ICT bedrijf uit Holten, dat al ruim 20 jaar een breed scala ICT systemen levert – van laptop tot server – in Oost Nederland en daarbuiten. In de afgelopen jaren heeft Broekhuis Automatisering nieuwe activiteiten “in de cloud” ontwikkeld in aanvulling op bestaande bedrijfsnetwerken. Hierdoor biedt Broekhuis Automatisering een compleet portfolio bestaande uit hardware, software en ICT-diensten op locatie en online. Broekhuis Automatisering is o.m. HP Silver Partner, Symantec Partner, Microsoft Partner en VMware Solution Provider.

Meer informatie? Broekhuis Automatisering is te bereikeb op 0548-365141.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.