voor Holten, door Holten

45 jaar Wereldwinkel

0

HOLTEN – De Wereldwinkel bestaat 45 jaar en dat willen we graag met jou vieren in onze WERELDWINKEL HOLTEN door samen met Tony’s Chocolonely te trakteren op een gratis chocoladereep. Ken je iemand die wel wat chocolade kan gebruiken? Ga dan naar de Wereldwinkel en krijg de 5de reep gratis. Doe hem cadeau en maak daarmee de ontvanger en de producent blij!  

Dit jubileum wordt in het hele land vanaf 18 september 2014 gevierd, ook in Holten. Tot eind september zal er op verschillende manieren aandacht aan dit jubileum worden besteed. Iedereen is welkom om dit jubileum mee te vieren. Loop rustig binnen om te kijken naar alle fairtrade producten en cadeau artikelen.

De Wereldwinkel helpt al 45 jaar ondernemers in ontwikkelingslanden om een beter bestaan op te bouwen door toegang tot geven tot de Europese markt. 7.500 vrijwilligers in 240 Wereldwinkels doen dit door de verkoop van bijzondere cadeaus. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht.

45 jaar geleden was het doel de wereldhandel te veranderen door de afzet van producenten in de derde wereld te vergroten, voorlichting aan het publiek te geven en politieke campagnes te voeren. In de jaren ’80 professionaliseerde de verkoop en nu werken de Wereldwinkels met een succesvol winkelconcept zoals dat in de retail gebruikelijk is. Met als resultaat dat de Wereldwinkel meerdere malen door consumenten verkozen werd tot Beste Cadeauwinkel van Nederland. Na 45 jaar is het doel onveranderd: armoede bestrijden en een betere wereld creëren. Koop je een cadeau in de Wereldwinkel Holten dan draag je daar aan bij.

Wereldwinkel Holten, Smidsbelt 6, in het Kulturhus Holten.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.