19 maart Voorjaarsconcert H.M.V.

HOLTEN – Op vrijdagavond 19 maart geeft de Holtense Muziekvereniging H.M.V. haar jaarlijkse Voorjaarsconcert in de Kandelaar in Holten.

Aan dit concert werken de tweedejaars blokfluitgroep, het jeugdorkest, de jeugddrumband, de drumband, de majorettes en het orkest mee. Er wordt een gevarieerd programma aangeboden waarin voor elk wat wils zit. De tweedejaars blokfluitgroep zal bijvoorbeeld samen met het orkest een nummer blazen. Het orkest zal verder Trimbeka, een pittig concertwerk spelen.

Ook worden er verschillende popstukken gespeeld waaronder Two Worlds uit de musical Tarzan en Who wants to live forever van Queen. De drumband zal onder andere The Last Rabbit in Somer Moorland en Back to Hammilton ten gehore brengen. Natuurlijk wordt er ook weer een oude vertrouwde mars gespeeld. Als u zin heeft in een leuke avond vol afwisselende muziek, dan zien wij u graag bij het Voorjaarsconcert!

Het concert begint om 20:00 uur en de entree bedraagt € 5,-. Voor kinderen onder de 12 jaar bedraagt de entree € 3,-. Op vertoon van de donateurskaart is de entree gratis. De donateurskaarten worden komende weken, voorafgaand aan het concert, verspreid. Voor meer info kunt u kijken op onze vernieuwde website: http://www.hmv-holten.com. 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.