125 jaar Dijkerhoeksfeest, een jubileumeditie

0

Het Dijkerhoeksfeest bestaat dit jaar 125 jaar en dat gaan we vieren! In 2018 vindt het Dijkerhoeksfeest plaats op 22, 23 en 24 juni. Op zaterdagochtend 23 juni houdt het Dijkerhoeksfeest haar jubileumreceptie. Aansluitend aan de optocht is iedereen van harte welkom in de feesttent om deze feestelijke mijlpaal te vieren. De receptie duurt tot 12.30 uur.

Het school- en volksfeest Dijkerhoek begint op vrijdag met de activiteiten voor de kinderen van de basisschool. Ook voor de kinderen staat een gedeelte van de vrijdagochtend in het teken van dit jubileum, en uiteindelijk wordt voor iedereen straks duidelijk hoe de kinderen 125 jaar Dijkerhoeksfeest beleven…hoe, dat blijft nog even geheim…. De vrijdagavond staat de DAT revue op de planken en de avond wordt afgesloten met de band Alive.

Oude tijden herleven…ook op zaterdagmiddag…het spelonderdeel ‘ringsteken met paard en wagen’ staat ’s middags op het programma. De zeskamp van dit jaar is gebaseerd op de Schotse Highland Games, maar dan de Dijkerhoekse variant. Met als thema ‘Laat de Schot in u los tijdens de zeskamp’ wordt er zaterdagmiddag gestreden om de Bonte Paard Bokaal. Het hele weekend is de kermis open voor de kinderen. De zaterdagmiddag wordt afgesloten door OneManBand Rob Stam en ’s avonds is er muziek in de feesttent. Dit jaar met Kroepin en the Daredevils. Tent open: 21:00 uur, Entree: € 10,-

De zondag is de familiedag bij uitstek. Om 11.30 uur begint de dag met een brunch in de tent verzorgd door OBS Dijkerhoek. De brunch wordt muzikaal ondersteund door de Grösmeijers uit Markelo. Zondagmiddag zijn er op het gehele terrein activiteiten. ’s Middags is er in de tent live muziek, namelijk One Two Trio, Helene Fischer Double en Gust. Heb je onlangs geen kaarten kunnen bemachtigen voor de uitverkochte show van de echte Helene Fischer in de Gelredome in Arnhem, breng dan beslist een bezoek aan de feesttent in Dijkerhoek. De show van Helene Fischer Double by Sarah is de beste double die er is. De gehele zondag is de toegang gratis!

Bekijk ook onze website http://www.dijkerhoeksfeest.nl voor het actuele programma. Graag tot ziens op de jubileumeditie van het Dijkerhoeksfeest op 22, 23 en 24 juni!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.