Zwemvierdaagse 2016

HOLTEN – Zwemvierdaagse Holten wordt gehouden van maandag 30 mei tot en met 3 juni!

Zwem- en Poloclub Twenhaarsveld organiseert van maandag 30 mei tot en met vrijdag 3 juni weer de jaarlijkse Zwemvierdaagse! Iedereen die het leuk vindt om te zwemmen en minimaal zwemdiploma A heeft, kan hieraan deelnemen. Daarnaast is het een perfecte voorbereiding voor de traithleten die deelnemen aan de Triathlon Holten op zaterdag 3 juli 2016!

Dit sportieve evenement gaat op maandag 30 mei om 18.00 uur van start en deelname kost €6,-. Digitale voorinschrijving is vanaf nu mogelijk tot en met zondag 2 juni via http://www.zpctwenhaarsveld.nl. Voorinschrijving aan de kassa van het zwembad is ook mogelijk, dit kan vanaf maandag 16 mei.

Daarnaast is het mogelijk om je tijdens de Zwemvierdaagse is nog in te schrijven. Dit kan op maandag of dinsdag (30 & 31 mei), waarna meteen gestart kan worden met de Zwemvierdaagse. De kosten voor deelname bedragen dan €8,-.
Het zwemmen van de baantjes (10 of 20 baantjes, afhankelijk van de leeftijd) kan elke dag van deze week tussen 18.00-19.30 uur.

Iedereen die meedoet krijgt een medaille. De uitreiking van de medailles is op vrijdag, in een feestelijke sfeer met spelletjes voor de kinderen en verkoop van onder andere hamburgers, ijsjes en drinken.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer