Zeer geslaagd ABC jeugdvolleybaltoernooi Mintonette

0

HOLTEN – Vrijdagavond 31 mei heeft de jeugd van volleybalvereniging Mintonette haar 1e mixtoernooi gespeeld.

Het werd een leuke en sportieve avond met mooie wedstrijden. Alle kinderen waren om 19.00 uur aanwezig in de sporthal en kregen daar te horen bij wie ze in het team kwamen. In totaal waren er 6 teams met kinderen in de leeftijd van 11 tot 17 jaar, die niet alleen gingen strijden om de eer maar ook om die heerlijke slagroomtaart te bemachtigen die C1000 Léon Haanstra ter beschikking had gesteld.

Alle wedstrijden verliepen vlekkeloos mede door de hulp van een aantal spelers van heren 1. Zij waren deze avond als scheidsrechter aanwezig om de wedstrijden in goede banen te leiden. De meiden streden voor elke bal en wilden allemaal winnen maar de sfeer was heel ontspannen. Tussen de wedstrijden door kon er iets gedronken en gegeten worden. De lekkere candybars, blokjes kaas, plakjes worst en plakjes komkommer vonden gretig aftrek. Al deze hapjes maar ook het drinken, de bekertjes/bordjes en natuurlijk onze hoofdprijs, de slagroomtaart waren allemaal door C1000 Léon Haanstra ter beschikking gesteld.

Team 4 met Lisette Landeweerd, Nathalie de Bruijn, Esmee Fridrichs, Femke Nauta, Demi Wesseldijk en Charlotte Hof sloten de avond winnend af.

Alle kinderen hebben een leuke avond gehad en er is al afgesproken dat volgend jaar zeker het 2e ABC jeugdtoernooi wordt gehouden.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.