Youniq start met Youniq Life

0

HOLTEN – Communicatiebureau Youniq in Holten heeft naast Youniq Creative en Youniq Online een nieuw label opgericht: Youniq Life.

Met dit nieuwe label richt Youniq zich vooral op not-for-profit sectoren als zorg, onderwijs,overheid, woningcorporaties en kunst & cultuur.

Miranda Sies, managing director van het bureau: “Youniq heeft al een aantal klanten in deze sectoren.  Communicatie loopt daar anders dan in de ‘commerciële’ wereld. De klassieke rol van een traditioneel reclamebureau
past ook minder. Er is meer behoefte aan een partij die ‘de professionele communicatievriend(in) op het werk is’ en die graag kennis deelt en concreet helpt. In deze sectoren zie je bovendien veel gelaagde beslissingstrajecten en is draagvlak heel belangrijk. Met Youniq Life willen we die visie en dat begrip verder uitdragen.”

Daphne Dijkerman is aangetrokken als Communicatie Adviseur voor Youniq Life. Zij werkte al als Projectmanager/Crossmedia Adviseur bij Youniq.

Over Youniq Life
Youniq Life richt zich in het bijzonder op klanten afkomstig uit de zorg- en welzijnssector en biedt hen een compleet dienstenpakket op het gebied van communicatie. Er zijn in Nederland nauwelijks bureaus die zich specifiek op deze sector richten.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer