Wie wordt de nieuwe Prins van Keunedarp?

4

HOLTEN – Op zaterdag 11 november zal tijdens de Elfde v/d Elfde-avond in Party-centre Het Bonte Paard in Dijkerhoek een einde komen aan de regeerperiode van Prins Hagelsteen en zijn adjudant Dikke. De feestavond begint om 20.30 uur. Om tien over tien zullen zij, op de hen zo bekende ludieke wijze, hun aftocht blazen. De macht behoort dan voor 1 uur en 1 minuut aan de President der Fienpreuvers, Teun de Zwarte van de Meermanskamp.

Het hoogtepunt van deze avond is ongetwijfeld de opkomst van de nieuwe Prins der Fienpreuvers. Om klokslag elf over elf zal hij zich samen met zijn adjudant aan de Keunedarpse bevolking presenteren. Een fantastische opkomstact zal aan de bekendmaking vooraf gaan met prachtige rollen voor Coen Merlijn en John from Haaienolb. Op het programma voor deze avond staat verder o.a. het uitreiken van de verenigingsspeld aan 22 jaar trouwe leden. Verder wordt er afscheid genomen van de huidige Stokkencommissie ? Club Duo –  en zal de installatie van de nieuwe Stokkencommissie plaats vinden. Dit zal wederom een illuster tweetal zijn.

Degenen die speciaal komen voor de nieuwe Prins wordt toch aangeraden vroegtijdig aanwezig te zijn, want tussen de programmaonderdelen door zal ?de Nar? als rode draad door het programma op cryptische wijze en met veel bombarie menig aanwijzing geven die leiden in de richting van de nieuwe Prins. U kunt dus met behulp van deze aanwijzingen nog meedoen aan de actie Prinsraden. De formulieren zijn ook in de zaal aanwezig en kunnen op deze avond nog tot 22.30 uur ingeleverd worden.

Eé® van de eerste taken van de nieuwe Prins is het bekendmaken van de prijswinnaars van de actie Prinsraden en het uitreiken van de cheque aan de vertegenwoordiger van het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst van deze actie naar het Jongerenwerk in De Liezenboerderij, onderdeel van Sociaal Cultureel Werk Holten. Ook zal de nieuwe Prins zijn voorganger, dan inmiddels oud-prins Hagelsteen, opnemen in de Prinsengarde.

De muzikale omlijsting is deze avond in handen van D.J. Botox en het huisorkest van de Fienpreuvers, de onvolprezen Braandheultjes.

Onder het motto ?veilig uit ? veilig thuis? rijdt er een pendelbus naar het Elfde v/d Elfde feest. De eerste bus vertrekt om 19.45 uur bij hofbar Boer Biet richting Het Bonte Paard. Een tweede bus vertrekt om 20.15 uur. Na afloop van het feest worden de feestgangers weer keurig naar Keunedarp gebracht. Vertrektijden richting Holten om 00.30 uur ? 01.30 uur ? 02.00 uur.

 

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!
4 Reacties
 1. Keunedarper zegt

  Hij komt, hij komt…Prins Tonnie de Korhaan

 2. Keunedarper zegt

  Hij komt, hij komt…Prins Tonnie de Korhaan

 3. Keunedarper zegt

  of wordt die van Haaienolb prins????? 😉

 4. Keunedarper zegt

  of wordt die van Haaienolb prins????? 😉

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer