Wie wordt de 48e Prins der Fienpreuvers?

HOLTEN – Carnavalsvereniging de Fienpreuvers begint aan haar 48e seizoen. Zaterdagavond 14 november wordt bij het Bonte Paard het jaarlijkse 11e van de 11e bal gehouden. Om 20.30 uur zal president Erik de Miene de Feestavond openen.

“Het carnavalsseizoen staat voor de deur en je merkt dat het weer begin te leven in het dorp! De voorbereidingen zijn al een tijdje in volle gang en over 2 weken weten we dan eindelijk wie er dit jaar Prins en Adjudant worden. Samen met de Raad van 11 die ook dit jaar weer een aantal nieuwe personen zal verwelkomen zullen zij er ook dit jaar weer een knalfeest van maken! Uiteraard nemen we op deze avond ook afscheid van Prins Peter de Tukker en Adjudant Dommel.

Klokslag 22.22 uur zullen de nieuwe heersers over Keunedarp zich bekend maken”, aldus voorzitter Jan Julian Aanstoot namens de commissie. “De gehele avond wordt muzikaal omlijst door DJ Marnix.”

De bussen zullen vanuit Holten, vanaf hofbar Boer Biet, vertrekken om 19.45 uur en 20.15 uur. De eerste bus naar Holten rijdt om 1.00 uur terug. De twee laatste bussen vertrekken om 2.00 uur.
Wil je terug met de bus? Dan heb je een buskaartje nodig. Deze zijn verkrijgbaar aan de entreekassa bij het Bonte Paard en kosten €4,-

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer