Wereldwinkel open in Kulturhus

0

HOLTEN – Zaterdag 4 september opent de Wereldwinkel haar deuren in het Kulturhus.

De overgang van paars-gele caravan naar een echte winkel laat de Wereldwinkel niet ongemerkt voorbij gaan. De laatste keer op de markt, vrijdag 27 augustus, is er koffie met iets lekkers en een speciale uitverkoop. Zaterdag 4 september vindt er een officiële opening plaats en is er voor de eerste 50 klanten een kleine attentie.

Voor de vrijwilligers van de Wereldwinkel is het een grote verandering. Van één vrijdagmiddag op de markt naar een echte winkel, die dagelijks open is. Daarom is er zowel aandacht voor de ‘laatste marktdag’ als voor de opening van de winkel.

Op de laatste vrijdag van augustus schenken de vrijwilligers op de markt een kopje koffie, met een eerlijk koekje erbij. Voor de klant is er een interessante uitverkoop. Spullen die we liever niet meenemen naar de winkel bieden we met korting aan!

“Na die vrijdag wordt de caravan leeggehaald en krijgen de spullen een plekje in de winkel.”, aldus Marja de Jong, voorzitter van de Wereldwinkel.  “We hebben dan nog een week om de laatste voorbereidingen te treffen voor de opening. Een aantal vrijwilligers moet nog instructie krijgen om met de kassa te werken. En de winkel moet er natuurlijk zo aantrekkelijk mogelijk uitzien. De inrichtings- en etaleerploeg is nog druk bezig om alles op de goede plek te zetten en mooi te etaleren. Dat is nog best nog veel werk!” 

De officiële opening van de Wereldwinkel is op zaterdag 4 september om 11.00 uur. De oprichter van destijds, 20 jaar geleden, is bereid gevonden om de overgang van de caravan naar de winkel in te luiden. Dat zal op een passende manier gebeuren.

Voor de eerste 50 klanten is er die dag een kleine attentie. Verder zijn er de hele dag leuke aanbiedingen en een proeverij van producten uit de Wereldwinkel.

De openingstijden zijn vanaf 6 september:

Maandag 13.00-17.30 uur
Dinsdag  9.30 -17.30 uur
Woensdag  9.30 -17.30 uur
Donderdag  9.30 -21.00 uur
Vrijdag   9.30 -17.30 uur
Zaterdag  9.30 -17.00 uur

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.