Weer nestkastjes bij Dondertman

0

Holten – Vanwege het overweldigende succes van vorig jaar worden tijdens de komende voorjaarsvakantie op meerdere dagen weer nestkastjes gemaakt: woensdag 20, zaterdag 23 en woensdag 27 februari en tenslotte zaterdag 1 maart. Telkens tussen 13.00 en 16.00 uur. De kastjes zijn geschikt voor mezen en kunnen – desgewenst nog (zelf) gelakt – direct worden opgehangen. De onderdelen zijn kant en klaar en per pakketje verpakt, inclusief een nuttige instructie over de plek waar het kan worden opgehangen. Compleet met hamer, spijkers en schroeven kan het kastje zelf worden af gemaakt, daarbij geholpen door enkele deskundige vrijwilligers van de kinderboerderij. Er zijn 2 soorten kastjes: het ene model is iets groter en meer geschikt voor koolmezen, het andere voor pimpelmezen. Beide kastjes van uitstekende kwaliteit. 

Naast de normaal geldende entree voor de kinderboerderij bedraagt het verschuldigde bedrag voor de grotere uitvoering 6 euro, voor de kleinere 5 euro. De kastjes worden verrekend bij het in ontvangst nemen van het gekozen model. Vooraf opgeven is niet nodig: OP=OP!
Meer informatie: http://www.kb-dondertman.nl of tel. 0548 –  361169.

Tijdens de voorjaarsvakantie (16 feb t/m 2 mrt) is Dondertman dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Daarna tot 1 april uitsluitend op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13:00 tot 17:00 uur. Na die datum kan men er met uitzondering van maandag alle middagen op dezelfde tijd terecht.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.