Week van de Scheidsrechter bij Mintonette volleybal

0

HOLTEN – Afgelopen vrijdag, 11 oktober 2013, is bij volleybalvereniging Mintonette tijdens de thuiswedstrijden aandacht besteed aan de week van de scheidsrechter. Voor aanvang van de wedstrijden werd door jeugdlid Eva in de sporthal omgeroepen dat dit jaarlijks terugkerende evenement de vereniging de gelegenheid geeft een extra blijk van waardering te geven aan onze scheidsrechters die hun sportieve bijdrage leveren aan een mooie pot volleybal.

Alle jeugdteams hadden flink uitgepakt met versierde scheidsrechtersstoelen en een leuke attentie voor de scheidsrechters. Zo ook jeugdteam A2 die met vlaggetjes en ballonnen de bok (scheidsrechtersstoel) had versierd en voor aanvang van hun wedstrijd scheidsrechter Henri een doosje bonbons aanbood.

Ook de seniorenteams schonken voorafgaand aan hun wedstrijden aandacht aan het onderwerp en bedankten de scheidsrechters door het overhandigen van een leuk cadeautje.

Na deze positieve start van de avond, sloten ook alle jeugdteams hun wedstrijden positief af. A1 won in een spannende wedstrijd met 3-2 evenals B1. Meiden A2, B2 en C wonnen hun wedstrijden met 3-1. Al met al een zeer geslaagde avond voor al onze jeugdteams. Heren 1 en dames 1 waren minder succesvol en verloren beide.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.