We love Classics popquiz in ’t Keuntje

0

HOLTEN – AS Vrijdagavond wordt de "We love classics" popquiz gehouden in Grandcafe ’t Keuntje door het welbekende duo Wipnues en Pim.

De combinatie van dj en entertainer is het uitgangspunt van de shows van Wipneus & Pim. Eerst was er de Discoshow, die nog altijd een verpletterende indruk maakt op feesten, festivals en evenementen.

Daarna was het een logische stap naar een show voor het hele gezin: dj’s… Wipneus & Pim Trakteren. Ook deze show was een succes in theaters en op diverse evenementen. Nu presenteren Wipneus & Pim een show waarin al hun kwaliteiten optimaal tot zijn recht komen: de We Love Classics Quiz.

De We Love Classics Quiz is een vrolijke popquiz met hits, tv-tunes en hilarische fragmenten van de jaren ’60 tot en met het huidige decennium. De eerste popquiz die niet alleen voorbehouden is aan muziekfreaks, maar voor iedereen die houdt van een lekkere retro-deun. Van Wham! tot Wicky de Viking en van The Golden Earring tot The Golden Girls. Hoewel het een quiz betreft gaat toch iedereen in polonaise de deur uit. En een quiz is geen quiz als er geen fantastische prijzen aan verbonden zijn.

Aanvang 21:00 uur

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer