voor Holten, door Holten

Waterpolodames Twenhaarsveld blijven ongeslagen

4

HOLTEN – Afgelopen zaterdag werd ook de return tegen de Spreng uit Brummen gewonnen.

Na het eerste kwartje stonden de Holtense dames nog met 0-1 achter, maar dankzij het in grote getale aanwezige enthousiaste publiek wisten de dames van Twenhaarsveld de wedstrijd naar hun hand te zetten. Al snel in het tweede kwartje kwam de gelijkmaker. Met een hoop gejoel en getoeter van de kant werden de dames nog gemotiveerder en volgde het tweede doelpunt al snel. Ondanks een hoop getrek en gesjor onder water werd het uiteindelijk 3-1 voor  de dames van Twenhaarsveld. Zij promoveren nu ongeslagen naar een hogere klasse.

De heren van Twenhaarsveld speelden daarna hun wedstrijd en moesten genoegen nemen met een gelijkspel( 3-3).Samen vertrokken de teams richting Holten. De dames beladen met cadeaus: bloemen van het bestuur ,een shirt van sponsor Kleeneze, een paraplu van Art Fleur uit Markelo en een zoen van de heren!

In Holten stond een platte wagen klaar waarop de dames moesten plaatsnemen. Onder luid getoeter werd het kampioensteam door het dorp gereden. Helaas stond er minder publiek langs de kant dan tijdens de huldiging van Mark Tuitert, maar de pret was er niet minder om.

Na twee ererondjes op de Smitsbeld werd het kampioensfeest voortgezet bij het Klaviertje. Het bleef nog lang onrustig in Holten.

 • Artfleur Markelo

  Nogmaals gefeliciteerd !!!

  Ons kado staat er mooi op !!

 • Artfleur Markelo

  Nogmaals gefeliciteerd !!!

  Ons kado staat er mooi op !!

 • slag

  Gefeliciteerd dames
  Geen huldiging? kijk uit want Big Ben is watching you

 • slag

  Gefeliciteerd dames
  Geen huldiging? kijk uit want Big Ben is watching you

WAARDEER JE DIT ARTIKEL?

Deel dit artikel dan met je vrienden!
Wanneer je actief deelt zul je dit bericht minder vaak zien!
close-link