VVV Holten viert éénjarig verblijf in Kulturhus

0

HOLTEN – Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat de VVV Holten van het prachtige oude pand aan de Dorpsstraat is verhuisd naar het Kulturhus.

In het begin was het wennen voor de medewerksters. Het pand aan de Dorpsstraat met de ouderwetse gezellige sfeer werd verruild voor een dynamisch bruisend gebouw. Een jaar verder, blijkt dat deze verhuizing zeer goed uitgewerkt heeft. De participanten van het Kulturhus werken onderling goed samen. Zo wordt bv. de kaartverkoop van film- en theatervoorstellingen  in het Kulturhus gedaan door de VVV.

De reacties van de bezoekers zijn erg positief, de winkel ziet er fris en uitnodigend uit. A.s. zaterdag 17 september is de jaarlijks terugkerende Kulturhusdag.

In het kader van het éénjarig verblijf in dit mooie gebouw heeft de VVV een nieuwe klootschietroute uitgezet. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze oude sport. U krijgt een route en kloten mee. Ga gezellig met familie, vrienden of buurt klootschieten en geniet van de mooie plekjes rondom Holten. Er zal alleen op die dag slechts een klein borgbedrag gevraagd worden voor een kloot.

Verder kunnen kinderen onder de 12 jaar een cadeaubon winnen van € 5,00 als het geraden aantal klompjes in een accubak klopt.

Tevens kan iedereen een gratis poster “Felle brand te Holten” bij de VVV ophalen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.