Volleybal vereniging Mintonette seizoenstart

HOLTEN – 2015 is een mooi volleybaljaar met twee grote volleybal evenementen in Nederland. Zowel het WK beachvolleybal dat succesvol is afgerond, als het EK dames dat 26 september van start gaat, laten dit zien. Het blijkt steeds meer: volleybal is een sport in opkomst.

In Holten hebben we een mooie volleybal vereniging: Mintonette. Komend weekend gaat de volleybal competitie weer in volle vaart van start, zo ook voor Mintonette. De meeste teams gaan aankomende vrijdag en zaterdag hun eerste competitiewedstrijd van dit seizoen weer spelen. Zo na de vakantie is het is toch weer even wennen: rijschema’s afstemmen, spelerspasjes verzamelen, wedstrijdshirts en broekjes uit de kast, shirttassen uitdelen, zorgen dat de ballen meekomen naar de wedstrijden. De competitie start met een “uit”-ronde waardoor de teams in de hele regio te zien zijn; Raalte, Vriezenveen, Goor, Haaksbergen, Hengevelde en Rijssen.

Volleybal is een beweeglijke teamsport en voor elke leeftijdsgroep zijn er mogelijkheden binnen Mintonette. Iedereen die eens wil meespelen is van harte welkom! Er zijn verschillende invullingen zoals competities voor alle leeftijdsgroepen of gewoon op dinsdag een balletje slaan. Kom vooral een keer op dinsdag in de sporthal kijken tussen 16.00 uur en 22.00 uur.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer