Volleybal Mintonette A2 sluit seizoen af met mooie overwinning

HOLTEN – Afgelopen dinsdag werd er tijdens de trainingsavond een verschoven wedstrijd gespeeld tegen Pollux A1 uit Oldenzaal. Bij winst konden de Holtense meiden nog een plekje opschuiven in het eindklassement. In de eerste set begon Mintonette goed aan de wedstrijd. De meiden speelden geconcentreerd en ze legden de druk bij de tegenstander. De meiden uit Oldenzaal hadden veel ballen terug en daardoor ontstonden lange rally’s wat natuurlijk leuk was voor de toeschouwers. Holten kwam in de eerste set eigenlijk niet in gevaar en won deze set met 25-21.

In de tweede set kwam Pollux op dreef. Met een aantal snoeiharde opslagen pakten ze de voorsprong en gaven deze ook niet meer weg. Ook werd soms de bal in één keer over het net gespeeld en stond Mintonette nog niet klaar. Setstand 17-25.

 

De volgende set waren beide teams aan elkaar gewaagd. Met mooie aanvallen van beide kanten ging het de hele tijd gelijk op. Doordat Mintonette iets te weinig druk legde – ballen die werden overgespeeld gingen recht op de tegenstander af waardoor hun een aanval konden gaan opzetten – was het Pollux die de derde set ook pakte met 22-25.

 

Mintonette A2 speelde in de vierde set en in de vijfde set heel mooi volleybal. Ballen werden nu goed achterin gespeeld bij de tegenstanders. Soms een bekeken bal net over het net, maar mede door goed naar elkaar te kijken, vragen om de bal en door vechtlust wonnen ze de vierde set met 25-19. Dit spel zetten ze door in de vijfde set, wederom mooie aanvallen vanuit alle posities (aanval achterover, 3 meter aanval) pakten ze punt voor punt en Pollux kwam er niet aan te pas. Setstand 15-8.

 

Dit was de laatste wedstrijd van deze competitiehelft. Een mooie afsluiting voor A2. De jeugd begint begin januari met een nieuwe halfjaar competitie.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer