VolkerWessels nieuwe hoofdsponsor Triathlon Holten

0

HOLTEN – Bouwconcern VolkerWessels verbindt zich als hoofdsponsor aan de Triathlon Holten. De organisatie van het jubilerende internationale sportevenement is er in geslaagd een waardige opvolger te vinden voor Oad Reizen, dat 25 jaar als sponsor actief was, waarvan de laatste 12 jaar als één van de hoofdsponsors. De twee andere hoofdsponsors, Vivera en Wegener, blijven het evenement ondersteunen.

VolkerWessels tekent een vijfjarig contract met de Stichting Triathlon Holten. VolkerWessels is met 15.000 medewerkers en vestigingen in binnen- en buitenland één van de grootste bouwconcerns van ons land. Voorzitter Martin Pieters van de Stichting Triathlon Holten is blij met deze krachtige partner. “VolkerWessels is een zeer professionele organisatie. Wij zijn blij dat zo’n groot en sterk bedrijf zijn naam wil verbinden aan ons evenement. Het is in deze economische tijden bovendien niet gemakkelijk om een hoofdsponsor te vervangen, maar we zijn heel blij dat het gelukt is.”

De Triathlon Holten wordt in 2014 gehouden op vrijdag 4 en zaterdag 5 juli. Tijdens deze 30ste editie van het evenement wordt voor de internationale triathlontop een Premium Continental Cup gehouden. Voor de talentvolle jeugd staat een European Junior Cup op het programma.

Recreanten kunnen deelnemen aan wedstrijden over de Olympische Afstand (1500 meter zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen) of Achtste Triathlon (500 meter zwemmen, 24 km fietsen, 5 km hardlopen). De inschrijving voor de 30-ste editie van de Triathlon Holten opent op 15 december.

Programma Triathlon Holten 2014

Vrijdag 4 juli:

Kids Run Bike Run
Zwemloop
Openingsfeest

Zaterdag 5 juli:

Premium European CUP Triathlon
Junior European CUP Triathlon
Olympic Distance
Achtste triathlon
Bedrijventeams sprintwedstrijd
Jupiler Triathlon Holten After Race Party

Twitter en Facebook

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Triathlon Holten? Neem dan een kijkje op http://www.triathlonholten.nl en/of volg ons op Twitter (www.twitter.com/triathlonholten) of Facebook (www.facebook.com/triathlonholten).

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer