Vernieling auto, politie zoekt getuigen

0

HOLTEN/BORNE – In de vroege ochtend van maandag 4 juli werden inzittenden van twee auto’s lastiggevallen door een aantal – vermoedelijk Marokkaanse – mannen.

Omstreeks 02.45 uur reed een 21-jarige man uit Almelo samen met een vriend over de Gravenallee te Saasveld. Omdat de auto achter hem diverse lichtsignalen gaf en hij dacht dat dit politie was, stopte hij de auto. Hierop stapten uit de auto achter hem, een Volkswagen Golf, nog onbekend aantal mannen uit, die begonnen te schelden. Op dat moment kwam een rode Seat aanrijden met vijf inzittenden. De bestuurster, een 21-jarige vrouw uit Holten, passeerde via de berm. De mannen stapten in hun auto en reden achter de 21-jarige vrouw aan, richting de Rondweg. De 21-jarige Almeloër vervolgde zijn weg in dezelfde richting. Op de rotonde met de Bekenhorst in Borne reed Volkswagen Golf de vrouw klem. De mannen stapten uit, trapten in op haar auto en sloegen tegen de ruiten. De 21-jarige vrouw rijdt in paniek naar achteren, tegen de auto van de 21-jarige Almeloër aan. Vervolgens kon zij via de stoep wegrijden, evenals de 21-jarige Almeloër.

Van de Volkswagen Golf is geen kenteken bekend. Wel werd gemeld dat het type 5 of 6 betrof en dat het een donkerkleurige, vermoedelijk zwarte, auto was met aan de voorzijde grijze velgen waar doorheen rode remblokken te zien waren.

Deze route wordt veel gebruikt door bezoekers van en naar de discotheek in Saasveld. Wellicht zijn er mensen die het iets hebben gezien van deze voorvallen of die zelf ook in de nacht van zondag 3 op maandag 4 juli zijn lastiggevallen door een groep mannen. Zij worden verzocht zich te melden. Dit kan via het algemene nummer van de politie Twente, team Borne 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer