Verkiezing leukste hardloopevenement van Nederland

HOLTEN – Het verzoek van AV Holten aan alle lezers is: Stem op Diepe Hel Holterbergloop!

Bij de verkiezing Leukste Hardloopevenement van Nederland kan er gestemd worden op de TIB-DRW Diepe Hel Holterbergloop. Iedereen kan via http://www.hardloopevenementvanhetjaar.nl een stem uitbrengen op TIB-DRW Diepe Hel Holterbergloop. Bij het stemmen kunnen er cijfers worden gegeven voor de sfeer, het parcours, de organisatie en de prijs/kwaliteitverhouding.  

Draag je de TIB-DRW Diepe Hel Holterbergloop een warm hart toe en gun je de award aan deze herfstloop op het mooiste parcours van Nederland? Breng een stem uit! Je maakt dan kans op een reis naar de Marathon van Athene (inclusief deelname aan de 5 kilometer, 10 kilometer of marathon). De tweede prijs is een iPad2.

Er kan t/m 22 april gestemd worden. Voor iedere stem keert de organisatie met de betrokken partners €0,05 uit aan een goed doel naar keuze. Iedereen die stemt kan kiezen uit de volgende drie goede doelen: Het Rode Kruis, Kika of De Hartstichting.

Kleine evenementen maken net zoveel kans als grote evenementen. Er kan op alle hardloopevenementen in Nederland worden gestemd.  

De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer Grote Steden Trimreizen, Wahoo, Ikren.nl, Vote Company, Het Rode Kruis, Kika en De Hartstichting.
(foto G. Willems)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer