voor Holten, door Holten

Verdere verbreding van het sportaanbod bij Triathlon Holten 2006

0

Tijdens de 22e editie van het Triathlon Holten weekend is de mogelijkheid om sportief bezig te zijn opnieuw groter geworden.
Na de proef in 2005 is de zwemloop een vast onderdeel geworden van het vrijdagavond programma.
Deelname aan de zwemloop is in principe voor iedereen tussen 13 en 80 jaar mogelijk. Beginnen met 500 meter school-, vlinder- of rugslag (borstcrawl mag ook) in het verwarmde Recreatiebad Twenhaarsveld mag voor bijna niemand een probleem zijn en daarna via een tooeristische route naar het centrum van Holten voor nog 2 rondjes van 1000 meter door het centrum, komt het totaal te lopen meters op slechts 5000.
Absoluut hoogtepunt zal het finish gevoel zijn.

Op de Smidsbelt, met het geheel voor de zaterdag ingerichte triathlon stadion met tribunes, ligt de finish op een verhoogd podium. Toejuichingen van de vele honderden toeschouwers zullen uw deel zijn.

De start op vrijdagavond 14 juli is voorzien vanaf 21.00 uur, direct na afloop van de kinder run-bike-run.
Voor de 3 snelste dames en de 3 snelste heren zijn er prijzen in natura en verder krijgt ieder deelnemer een leuke herinnering.
Inschrijven kan tot 7 juli 2006 via www.triathlonholten.nl; het inschrijfgeld bedraagt € 6,00.
Het aantal startplaatsen is beperkt, dus snel inschrijven om teleurstelling te voorkomen is raadzaam.

Vooraf kunnen de deelnemers genieten van de sportieve strijd tussen de scholieren uit groep 6-7-8 van de basisscholen om het Holtens Kampioenschap Run-Bike-Run.
Ook de openingsact van Medicamento zal u opzwepen tot geweldige prestaties en natuurlijk na afloop meezingen met Jannes, die zal optreden op het immense podium op de Smidsbelt.
Toegang gratis.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.