voor Holten, door Holten

Veel belangstelling voor herdenking 4 mei op Canadese begraafplaats

0

HOLTEN – Er is veel belangstelling voor de grote herdenking op 4 mei op de Canadese begraafplaats in Holten.
Wie de ceremonie wil bijwonen kan op maandag 13 april 2015  vanaf 13.00 uur gratis toegangskaarten – maximaal 4 per persoon – krijgen bij TIP (Toeristisch Informatie Punt Rijssen-Holten). Kijk voor de adressen op www.toerismerh.nl.

Toegangskaart
De kaart geeft toegang tot de begraafplaats en gebruik van de shuttlebus. Zonder toegangskaart is het niet mogelijk de begraafplaats te bezoeken. Ook rolstoel- en scootmobielgebruiker moeten een toegangskaart hebben. Op de achterkant van de toegangskaart staat belangrijke informatie over de zitplaats en ingang.

Vervoer
Komt u met de auto? Dan kunt u parkeren bij Müller Fresh Food Logistics (Industrieterrein De Haar). Daar vertrekt de shuttlebus, die u naar de begraafplaats brengt.
Komt u per trein? Dan kunt u links van het NS-station Holten bij Godeschalk (Waagweg) in de shuttlebus stappen. Ook is er een opstapplaats bij de bushalte aan de Wilhelminastraat vlakbij de rotonde Larenseweg/Wilhelminastraat.
Na afloop vertrekken de bussen vanaf dezelfde plek als waar u bent uitgestapt en gaan terug naar het dorp.

Om parkeerproblemen bij de opstapplaatsen te voorkomen is het verzoek aan Holtenaren om zoveel mogelijk te voet te komen. Fietsers hebben geen toegang.

WAARDEER JE DIT ARTIKEL?

Deel dit artikel dan met je vrienden!
Wanneer je actief deelt zul je dit bericht minder vaak zien!
close-link