Vaderdag actie HHV

0

HOLTEN – Kom winkelen in het Heerlijke Holten en maak kans op een goed gevuld pakket voor Vaderdag!   Vaders kunnen bijna alles. Gras maaien, bomen omzagen, hout hakken, banden plakken, lampen vervangen, kranen aansluiten. En natuurlijk ruiken alle handige vaders superlekker. Spierballen die zo groot zijn, dat je die later ook wilt hebben. Maar zelfs de sterkste vader wint niet altijd. Wie is er altijd in voor een sprintje tijdens het fietsen? Wie maakt altijd de mooiste doelpunten? Papa natuurlijk!

In de week van 10-14 juni maakt het winkelend publiek in Holten kans op een goed gevuld verassingspakket voor Vaderdag. Er is door de HHV een actie opgezet om het winkelend publiek in Holten eens extra te verwennen en om vooral in Holten hun boodschappen, of in dit geval de Vaderdag aankopen, te doen. Hoe gaat deze actie? Heel eenvoudig, bij de deelnemende winkeliers kan men op de kassabon zijn/haar naam, adres gegevens zetten en deze in een bus bij de winkel deponeren. Hieruit zal op zaterdag 14 juni, aan het eind van de middag door de betreffende winkel worden geloot. Direct na sluitingstijd zal deze mand persoonlijk bij de winnaar thuis worden gebracht. De te winnen prijs is een goed gevuld pakket (inhoud waarde van zo’n 150,- ) waarin allerlei cadeaus en waardebonnen zitten. Welke allemaal beschikbaar gesteld zijn door de deelnemende ondernemers.

Alle deelnemende winkels zijn herkenbaar aan een deelname poster en bij de toonbank hangt ook een deelname kaart. Ook via de sociale media zal hier volop aandacht aan worden geschonken.  Dus kom volop winkelen in het Heerlijke Holten en maak kans op zo’n goed gevuld pakket.

Dit Vaderdag pakket wordt u aangeboden door: Blokker van de Maat Bloomstylist Rosas C1000 Léon Haanstra Drent kappers Drogisterij Wedda Echte Bakker Nijkamp EP van Bruggen Fietswereld Holten Foto ten Velde Haarmode het Schaartje Heusinkveld meer dan boeken Kapsalon Elegant Pets & Co Dick Zanting More fashion Oogwereld Jos Holten Optimus Sportschool Sill Sfeervol wonen Steunenberg schoenen Fixet.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.