Ultieme voorbereiding op deelname aan de Triathlon Holten

0

HOLTEN – Nog een aantal weken en dan is het zover: de Triathlon Holten 2013.

De meeste triatleten weten inmiddels wel dat een goede voorbereiding het halve werk is. De organisatie van de Triathlon Holten vindt het belangrijk om niet alleen tijdens het evenement klaar te staan voor de triatleten, maar juist ook in de voorbereiding mee te denken. Daarom worden clinics georganiseerd, zowel voor de kinderen die meedoen aan de Reggefiber Kids Run-Bike-Run als voor de recreatieve deelnemers aan de verschillende afstanden van de triathlon.  
 
8 juni 2013 AA Drink-clinic
Op zaterdag 8 juni a.s. staat de AA Drink-clinic gepland, waarbij dit jaar ‘de kunst van de perfecte wissel van het fietsen naar het lopen’ centraal staat. Er is plaats voor 100 deelnemers (vol is vol), die worden verdeeld over twee groepen. Locatie van de clinic is Hotel en Restaurant Hoog Holten. Naast gerichte aanwijzingen over het fietsen en lopen krijg je als deelnemer een presentatie over voeding en de spelregels in het ‘parc fermee’. Tevens zijn triatlete Rachel Klamer en het Pro Triathlon Team aanwezig. Zij voorzien de deelnemers van handige tips.   
 
Kosten voor deze clinic zijn 20 euro per persoon, inclusief een lunch en een vragenhalfuurtje met Rachel Klamer en het Pro Triathlon Team. Opgave is mogelijk via de website http://www.triathlonholten.nl.
 
Kids Run-bike-run clinics
Voor alle kinderen die meedoen aan de Reggefiber Kids Run-Bike-Run op vrijdagavond 28 juni 2013 worden trainingen georganiseerd in samenwerking met Atletiekvereniging Holten. Tijdens deze trainingen wordt kennis gemaakt met het hardlopen, fietsen en het wisselen tussen beide onderdelen. Op donderdag 30 mei en op 6, 13 en 20 juni 2013 worden de  trainingen gehouden van 18.30 tot 20.00 uur. Vertrekpunt is steeds het Beukenlaantje achter het NS station Holten. De clinics zijn bedoeld voor de groepen 6,7 en 8 van de basisscholen in Holten en Rijssen. Aanmelding gaat eenvoudig door je bij de opgave voor de Run-Bike-Run gelijk op te geven voor deze clinics.  
 
Meer informatie over zowel de AA Drink-clinic als de Run-bike-run clinics is te vinden op http://www.triathlonholten.nl (onder de knop Deelnemer).

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.