Autodealers onderstrepen partnership met Triathlon Holten

0

HOLTEN – Op 22 mei 2013 hebben de Holtense autodealers Huzen, Paalman, Pots en Baltes tijdens een vriendenavond van de Triathlon opnieuw hun sponsorcontracten met de organisatie getekend.

Gedurende de Triathlon zullen de vier autodealers  16 auto’s ter beschikking stellen aan de organisatie. De auto’s worden niet alleen gebruikt voor het vervoer van personen maar ook voor vervoer van de nodige materialen.  
 
De dealers geven aan dat zij op de manier hun betrokkenheid  bij de Triathlon willen onderstrepen. Voorzitter Martin Pieters van de organisatie licht toe: “Opnieuw wordt de mobiliteit van de organisatie verzorgd door een viertal autobedrijven uit Holten. De beschikbaarheid van de auto’s is erg belangrijk voor de organisatie om atleten te kunnen vervoeren maar ook bestuurders van internationale bonden en niet in de laatste plaats juryleden. Gezamenlijk wordt gekeken naar de inzetbaarheid en wordt de meest geschikte auto bepaald. De gezamenlijke autobedrijven zijn met overtuiging al een groot aantal jaren partner van de Triathlon Holten.”
 
Op de hoogte blijven
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Neem dan een kijkje op http://www.triathlonholten.nl en/of volg ons op Twitter (www.twitter.com/triathlonholten) of Facebook (www.facebook.com/triathlonholten).

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.