Uitgifte Patiovilla’s Reilinksweg in Holten

0

HOLTEN – Bent u geïnteresseerd in een patiovilla aan de Reilinksweg in Holten? U kunt een inschrijfformulier downloaden van deze site of ophalen in het gemeentehuis. Onder het kopje “Informatie” staat op welke dagen en tijden de balie geopend is.

Inschrijving afgeven in het gemeentehuis
Het volledig ingevulde inschrijfformulier levert u uiterlijk vrijdag 30 september 2011 om 12.30 uur in bij de balie “uitgifte kavels en woningen” in het gemeentehuis in Rijssen. Inschrijfformulieren die wij per mail, post of in de brievenbus van het gemeentehuis of elders ontvangen, nemen wij niet in behandeling.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- per persoon en moet direct bij inlevering van het inschrijfformulier door middel van pinbetaling worden voldaan. Alleen mensen die zich op tijd, op de goede manier inschrijven en het inschrijfgeld betaald hebben, komen in aanmerking voor de nieuwbouw.

Uitgifteavond
De middag/avond van de uitgifte is gepland in de week van 10 oktober 2011. Inschrijvers ontvangen van ons een persoonlijke uitnodiging.
Informatie

Openingstijden balie “uitgifte kavels en woningen”:
maandag    08.30 – 12.30 uur
dinsdag       08.30 – 12.30 uur
woensdag   08.30 – 12.30 uur
donderdag  08.30 – 12.30 uur en 18.00 – 20.00 uur
vrijdag          08.30 – 12.30 uur

Ook als u in het verleden al een keer bij de gemeente ingeschreven stond, schrijft u zich dan opnieuw in.

Het inschrijfgeld van € 20,- wordt alleen terugbetaald aan inschrijvers die, gelet op het aantal inschrijvers en de toegekende punten, niet voor de uitgiftemiddag/avond worden uitgenodigd.
Reglement kavelzoekenden per oktober 2008

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer