Uitgaansmiddag voor singles uit de regio

HOLTEN – Nadat de (klein)kinderen zondagsmorgens op bezoek zijn geweest, zit je vaak ’s middags weer alleen, zeggen veel oudere alleenstaanden. Daar gaat nu verandering in komen als het aan Dating Oost ligt.

Het relatiebemiddelingsbureau gaat vanaf 3 april iedere 1e zondagmiddag van de maand een singlesmiddag houden in de bistro van Outdoors Holten, centraal gelegen in Oost-Nederland aan de A1.
“Wij organiseren maandelijks singlescafé’s op de zaterdagavonden en daar komen nu deze middagen bij”, legt Getty Schepers, eigenaresse van DatingOost uit.

“De doelgroep is de single van 50 tot ±75 jaar. Het doel van het zondagmiddag-singlescafé  is gewoon een leuke middag hebben. We gaan geen spelletjes doen, niet speeddaten, maar gezellig borrelen.
Kennismaken, koffie drinken, kletsen, lachen, hapje, drankje, contacten leggen en misschien nieuwe vrienden maken. Iedere gast wordt door ons persoonlijk ontvangen bij de entree.”
Het is de kracht van het datingbureau. Bezoekers hoeven zich ook niet aan te melden en men hoeft geen lid te zijn. “Al 11 jaar organiseren wij deze singlescafé’s en de bezoekers zien altijd dezelfde gezichten bij binnenkomst. Even een praatje, dat stelt gerust.”

De organisatie heeft gekozen voor een all inclusive concept. “Dit is prettig voor de bezoekers. Men weet dan precies wat ze kwijt zijn op zo’n middag.
Eigenaar Bart Ikink van Outdoors Holten heeft ons verzekerd dat de gasten het aan niets zal ontbreken. Het wordt iets luxer, dus lekker genieten op de zondagmiddag.”

Entreekosten €22,50 inclusief koffie, consumpties en een keur aan lekkernijen. Nette kleding gewenst. Dresscode heren: overhemd. Gasten worden verwacht tussen 14-14.30 uur.
Zondagmiddag 3 april 2016 singlescafé in de bistro van Outdoors Holten, Langstraat 6, 7451 ND Holten. Afslag 27 vanaf de A1.
Voor meer informatie kan gebeld worden met DatingOost 0546-492899 of via http://www.DatingOost.nl.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer