Twee bedrijfsinbraken

HOLTEN – Donderdagmorgen 7 april vonden tussen 03.10 en 04.30 uur vonden aan de Transportweg in Holten twee bedrijfsinbraken plaats, in twee naast elkaar gelegen panden.

Een getuige hoorde kabaal en glasgerinkel en zag kort daarop twee bedrijfsauto’s vanuit de Transportweg wegrijden richting de A1. Toen de politie ter plaatse was gekomen, werd geconstateerd dat in twee naast elkaar gelegen bedrijven een inbraak had plaatsgevonden. Het hekwerk tussen beide bedrijfsterreinen was doorgeknipt.

In het ene bedrijf waren de ruiten ingeslagen en hebben de daders het bedrijf doorzocht. Onbekend is of zij iets hebben weggenomen. Bij het andere bedrijf zijn twee bedrijfsbusjes gestolen. Hiermee zijn de daders gevlucht. De politie deed direct een melding uit naar andere korpsen om uit te kijken naar de twee bedrijfsbusjes, omdat ook de kentekens van de busjes bekend waren. De busjes werden door agenten van Politie IJsselland aangetroffen op de A1 bij Twello. Na een korte achtervolging zijn de daders uit de busjes gesprongen en hebben zij weten te vluchten.

De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien van de beide bedrijfsinbraken of die meer weten dat van belang kan zijn voor het onderzoek. Zij worden verzocht contact op te nemen met het rechercheteam cluster West van Politie Twente. Dit kan door te bellen naar 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer