Triathlon team Step One pakt de leiding in Twents kampioenschap

0

HOLTEN – Zondag 16 juni vond de tweede wedstrijd in de Lotto Eredivisie Triatlon competitie plaats in Amsterdam. De wedstrijd in Amsterdam was tevens het NK sprint triatlon. Mark Muller, Marco Muller en Pim ten Brinke allen woonachtig in Holten en Martijn Paalman ex-holtenaar uit Apeldoorn stonden namens het triatlon team Step One aan de start van dit spektakel. Vooraf werd de lat hoog gelegd en was het doel om plek 6 in de ranglijst vast te houden.

Op het programma stond een individuele wedstrijd en stayeren was wederom toegestaan. Naar een heftig zwemonderdeel waar het water slechts 15 graden was werd er in grote groepen hard gefietst in de omgeving van Amsterdam om aansluitend nog 5 kilometer te moeten lopen. In deze wedstrijd bewees Martijn Paalman zijn team een uitstekende dienst door individueel als tiende te eindigen. Martijn werd gevolg door Mark Muller (28ste), Pim ten Brinke (35ste) en Marco Muller (38ste). Team Step One is uiteindelijk als zesde geëindigd in Amsterdam en door deze klassering staat Step One nu vijfde in de tussenstand. Leuk detail is dat door deze klassering de leiding wordt overgenomen van Triathlon Club Twente in het “Twents Kampioenschap”.

Op 22 juni gaat de Lotto Eredivisie Triathlon verder met de derde wedstrijd uit de reeks van vijf. Dan staat andermaal een sprint triathlon op het programma. De Lotto Eredivisie Triathlon is zaterdag te gast in het Limburgse Stein. Zie voor meer informatie http://www.tv-stepone.nl/ en/of http://www.eredivisietriathlon.nl/.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.