Triathlonclinics Atletiek Vereniging Holten

HOLTEN – Voor deelnemers die op 2 juli 2016 aan de Triathlon in Holten meedoen, bestaat ook dit jaar de mogelijkheid om speciale loop- en fietsclinics te volgen, georganiseerd door Atletiek Vereniging Holten. De clinics worden gecoördineerd door Hans Kaffener (lopen) en Wim Reins (fietsen). Daarnaast zijn ervaren triathleten aanwezig die tijdens de clinics assisteren. De trainingen vinden voornamelijk plaats op en rondom de Holterberg.

In de maanden voorafgaande aan het evenement wordt men volledig klaargestoomd om de onderdelen van een Triathlon te beheersen en de finish te halen. De aandacht zal vooral uitgaan naar conditie en techniek maar ook zaken als kleding, voeding en de juiste loopschoenen komen aan de orde. Daarnaast zullen trainingen gecombineerd worden om de wissel van fietsen naar lopen te oefenen. Vooral die laatste wissel is voor velen lastig nadat de Holterberg is beklommen en de deelnemer daarna nog 5 of 10 kilometer moet hardlopen.

De ervaring leert dat de clinics een grote steun in de rug zijn voor diegene die voor het eerst mee doen aan een Triathlon. Ook oud-deelnemers geven zich elk jaar weer op omdat ze misschien hun persoonlijke prestaties willen verbeteren maar vooral ook omdat het samen sporten motiveert en bovendien gezellig is!

De looptraining begint op 14 maart om 19:00 uur op Meermanskamp (atletiekveld), kosten € 40,00.
De fietstraining begint op 1 april om 19:00 uur bij de Sporthal,  kosten € 30,00.

Wil je aan beide trainingen meedoen dan betaal je slechts € 60,00.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij en opgave is dus nog mogelijk via de website http://www.avholten.nl
De zwemtrainingen worden verzorgd door de zwemclub Twenhaarsveld. Voor nadere gegevens over trainingstijden en kosten zie de website http://www.zpctwenhaarsveld.nl

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer