Triathlon team Step One verrast in Enschede

0

HOLTEN – Het Triathlon team Step One neemt ook dit jaar weer deel aan de Lotto Eredivisie Triathlon. Naast Martijn Paalman bestaat het triathlon team Step One sinds 2013 uit Pim ten Brinke, Omar Cornelis , Marco Muller en Mark Muller.

Zaterdag 11 mei 2013 was de openingswedstrijd van de Lotto Eredivisie Triathlon en zorgde op de campus van de Universiteit Twente voor het verwachte spektakel. Nationale topatleten bonden de strijd aan tijdens de jaarlijkse teamtriathlon, met in de middaguren een zinderende finale. Uiteindelijk trok het team 4 talent uit Huissen aan het langste eind.

De mannen van Triathlon team Step One verraste in de ochtend serie vriend en vijand door als zevende team te eindigen. Deze zevende plaatst leverde de mannen een finale plek op voor de middag serie iets waar vooraf absoluut geen rekening mee gehouden was. De middag serie was “zwaar, gaaf en mooi” aldus Martijn Paalman. Regen en zon wisselden elkaar af en uiteindelijk eindigde het heren team van Step One als zesde in het klassement. Een uitstekende prestatie die uitzicht biedt op meer. Eigenaar Han Vaalt van hardloopspeciaalzaak Step One is blij verrast met deze uitslag “iedereen kan zien dat dit een hecht team is en dat is belangrijk want dit is de basis voor succes”.

De volgende race in de Lotto Eredivisie Triathlon is het NK sprint in Amsterdam op 16 juni. Op 22 juni vindt een sprintwedstrijd plaats in het Limburgse Stein en op 31 augustus is Veenendaal gastheer van de Eredivisie, tijdens het NK olympische afstand. De competitie wordt afgesloten in Almere op 15 september met een teamrelay.

Voor meer informatie zie:
http://www.tv-stepone.nl
http://www.eredivisietriathlon.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.