Bergruiters concours

0

HOLTEN – De Ponyclub de bergruitertjes en de Rijvereniging de Bergruiters kijken samen terug op twee geslaagde concoursen.

Op Hemelvaartsdag organiseert de ponyclub traditioneel haar Concours Hippique. Dit jaar was er een goede deelname met 450 starts, veel publieke belangstelling en mooie sportieve prestaties.
Van de Bergruitertjes haalde Menno Wolfkamp een eerste prijs in het B-springen cat. E, Romy Beldman een tweede en een zesde prijs in het B-springen cat. . In de dressuur won Menno Wolfkamp in de B dressur cat. B de eerste prijs, Guy Frankort een eerte prijs in de B dressuur cat. D en ook een vierde prijs in de klasse B cat. D en Maartje Dijkgraaf won een vierde prijs in de B dressuur cat. C.
 
Afgelopen zondag hield de Rijvereniging de Bergruiters haar Rabobank Dressuurconcours.  Met ruim 210 starts was er voldoende deelname om er een mooie, spannende en sportieve dag van te maken.  Het viertal van de Bergruiters kijkt tevreden terug op hun eerste officiele wedstrijd. “Er waren nog wel wat verbeterpuntjes voor de volgende keer. Maar ons motto is dat we er plezier in hebben en dat is gelukt”, aldus Marjanne Schonewille,(initiatiefneemster van het 4-tal). De eerste prijs van de viertallen werd gewonnen door de St. Steffenrijders uit Laren, ze kregen een mooie versierde krentewegge van Bakker Nijkamp mee. Bergruiter Miranda Stegeman – Wessels haalde een tweede en een vierde prijs in de B-dressuur en Ida Kleinherenbrink – Vincent haalde een derde prijs in de B-dressuur. Op 7 en 8 september a.s wordt het springconcours van de Bergruiters gehouden.
 
Via deze weg willen we alle sponsoren, vrijwilligers en iedereen die een bijdrage geleverd heeft van harte bedanken en graag tot ziens!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.