Toertocht naar voormalig burgemeester Bord Koelewijn in Kampen

HOLTEN – Oud burgemeester van Holten en motorrijder Bord Koelewijn wordt vereerd met een bezoek in zijn nieuwe werkplaats in het mooie Kampen. De Holtense motorclub MAC de Holterberg organiseert op zaterdag 20 juni een toerrit voor toermotoren en klassiekers naar Kampen om daar een bezoek te brengen aan onze oud burgemeester Bort Koelewijn.

Redenen van dit bezoek is het even bijpraten met een motorrijdende burgemeester en een kijkje te nemen in de mooie Hanzestad Kampen. En natuurlijk op de heen en terugweg te kunnen genieten van een mooie toertocht. De tocht die voor iedereen toegankelijk is start om 9.00 uur vanaf het clubhuis van de MAC aan de Beusebergerweg 37 te Holten. Vanaf 8.30 uur staat de koffie klaar.

Er kan gereden worden met een voorrijder of individueel, voor de klassiekers is er een kortere route dan voor de toerrijders. De routes zijn vanaf 10-06-2015  te downloaden vanaf de website van de MAC. http://macdeholterberg.nl/motortour. Graag aanmelden van deelname  op het volgende email adres:   [email protected]

Reacties zijn gesloten.